Nebunie! Cât a plătit Ianis Hagi pe inelul de logodnă oferit partenerei sale

Ianis Hagi elena tanase inel de logodna rangers Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Iunie 2023, 17:20
Data actualizarii: Joi 22 Iunie 2023, 17:19

Ianis Hagi și-a cerut miercuri partnera, Elene Tănase, de soție.

Ianis Hagi are o relație de lungă durată alături de o studentă din Constanța, Elena Tănase. Ianis Hagi și-a cerut partenera în căsătorie la Paris, în fața Turnului Eiffel.

Nebunie! Cât a plătit Ianis Hagi pe inelul de logodnă oferit partenerei sale

Ianis Hagi nu s-a zgârcit atunci când a ales inelul de logodnă. Conform cancan.ro, fotbalistul de la Ranger a achitat 50.000 de euro pe inelul oferit partenerei sale.

Aceeași sursă a mai menționat că internaționalul român a cheltuit 100.000 de mii de euro pentru aventura de la Paris, unde a cerut-o pe Elena Tănase de soție.

Ianis Hagi și-a cerut partenera de soție!

Ianis Hagi a postat o poză pe rețelele social media în care a îngenuncheat în fața partenerei sale, pentru a-i oferi inelul! În doar 15 minute, fotografia a strâns aproape 10.000 de aprecieri!

La mai puțin de 24 de ore, fotografia a strâns peste 70.000 de aprecieri. În secțiunea de comentarii, colegii de la Rangers, familia și prietenii l-au felicitat pe Ianis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ianis Hagi (@ianishagi)

Ianis Hagi sună alarma după Elveția - România 2-2

România a smuls un egal nesperat în Elveția, 2-2, în ultimele minute ale partidei, când Valentin Mihăilă a fost servit ideal de două ori în doar trei minute de Olimpiu Moruțan, și rămâne în continuare pe locul doi în Grupa I. 

Ianis Hagi consideră că tricolorii au transmis un mesaj, acela că nu cedează până la finalul partidei, chiar dacă sunt conduși, și că sunt în stare să se plieze pe orice situație. Totodată, mijlocașul ofensiv al lui Rangers este de părere că România a arătat diferit din punct de vedere tactic în repriza secundă.

CE A SPUS, AICI

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!