Miliardarul Igor Surkis, iritat de zvonurile legate de o posibilă prietenie cu Gigi Becali: „Nu l-am întâlnit niciodată!” 

Igor Surkis Dinamo Kiev Gigi Becali Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Aprilie 2022, 11:08
Data actualizarii: Marti 19 Aprilie 2022, 11:11

FCSB și Dinamo Kiev ar fi trebuit să dispute un meci amical caritabil, menit să ajute la strângerea de fonduri pentru Ucraina, însă partida a fost anulată. 

Declarațiile lui Gigi Becali legate de situația din Ucraina și președintele Volodimir Zelenski nu au fost pe placul conducătorilor lui Dinamo Kiev, care au anulat amicalul cu FCSB și au reprogramat un altul, cu rivala roș-albaștrilor, CFR Cluj. Meciul se va disputa pe 20 aprilie, de la 21:30, pe arena campioanei en-titre. 

Igor Surkis a comentat zvonurile legate de o posibilă prietenie cu Gigi Becali 

Patronul lui Dinamo Kiev, miliardarul Igor Surkis, a vorbit despre meciurile amicale organizate de echipa sa, în presa din Ucraina, iar acolo a ținut să facă precizări legate de zvonurile apărute, despre o posibilă prietenie a sa cu Gigi Becali. Totodată, ucraineanul a abordat și subiectul meciului anulat, ținând încă o dată să evidențieze declarațiiile făcute de patronul FCSB-ului. 

„Se știe deja că jucăm împotriva celor de la CFR Cluj, Borussia Dortmund și Dinamo Zagreb. După declarațiile anti-ucrainene făcute de patronul Stelei (n.r. FCSB-ului), Gigi Becali, i-am mulțumit clubului pentru că a aceptat să ne ajute echipa într-un moment dificil, însă am anulat imediat meciul. 

În loc de meciul cu FCSB am ales CFR Cluj ca rivali. Mulți scriu că sunt prieten cu Gigi Becali, însă nu m-am întâlnit niciodată cu el. Am prieteni cu acest nume, însă sunt doar coincidențe de nume”, a declarat Surkis conform sport.ua

Declarațiile lui Gigi Becali care i-au scandalizat pe ucraineni 

„Vreţi să vă spun ce ştiu eu despre Zelinski? Pe Zelenski l-a pus preşedinte un mare miliardar care are gruparea aia Azov şi el l-a salvat pe Abramovic. Miliardarul i-a spus: <<Eu te-am pus, salvează-l pe Abramovic!>>.

Şi l-a sunat pe Biden şi i-a spus să-l salveze. Ăia sunt naziştii... Când spun ei, Putin, că naziştii... naziştii există acolo (n.r. referire la batalionul Azov). Denazificarea aia de vrea să o facă... Este adevărat că miliardarul este evreu. Şi toată lumea se minunează că a făcut gruparea aia Azov, pentru că gruparea aia Azov este nazistă.

Ştiu eu că l-a sunat pe Biden şi i-a spus: ”Domnule, iartă-l pe Abramovic”. Iar aia cu otrăvitul este o minciună. Ce otrăvire? Abramovic are o boală de piele şi atâta tot. N-a fost, mă, otrăvit. E vrăjeală, minciună. El are o boală de piele şi nu se bărbiereşte.  

N-am spus că nu-mi place de Zelenski. Eu v-am spus nişte adevăruri, dar n-am spus că nu-mi place de Zelenski. Bravo lui, a stat şi şi-a riscat viaţa acolo, luptă pentru poporul lui.

Eu cred că lui îi este frică de popor, că de-aia nu vrea să cedeze teritorii. Dar cumva el ar fi cedat. Dar cum să nu-mi placă de Zelenski? Şi cui nu-i place de Zelenski la ora asta?”, a spus Gigi Becali la RomâniaTV.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!