"Mi-a dat coronavirus!" Un asistent din Italia si-a omorat iubita doctor, dupa ce l-ar fi infectat cu virusul. Descoperirea SOCANTA facuta de anchetatori

Stiri "Mi-a dat coronavirus!" Un asistent din Italia si-a omorat iubita doctor, dupa ce l-ar fi infectat cu virusul. Descoperirea SOCANTA facuta de anchetatori
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Aprilie 2020, 09:35
Data actualizarii: Joi 02 Aprilie 2020, 13:40

Antonio De Pace si-a omorat iubita dupa ce aceasta l-ar fi infectat cu coronavirus, dupa cum sustine chiar el. 

Barbatul in varsta de 28 de ani, din Italia, a sunat la politie pentru a marturisi ca si-a omorat iubita, Lorena Quaranta, in varsta de 27 de ani, la doar cateva zile dupa ce a postat o poza pentru a o felicita pentru absolvire. 

Antonio De Pace lucreaza ca asistent in Italia, in timp ce iubita acestuia era doctor si lupta alaturi de colegii sai cu virusul care a facut numeroase victime in Italia. 

Barbatul a sunat la politie sa isi recunoasca fapta, iar cand acestia au ajuns in apartamentul lor, De Pace a fost gasit pe podea, incercand sa se sinucida, insa colegii de spital al femeii pe care a omorat-o i-au salvat viata. 

De Pace a fost dus la procurori, unde a recunoscut singur: "Am omorat-o pentru ca mi-a dat coronavirus".

Cei doi au fost testati, iar rezultatele rapoartelor au socat intreaga planeta. Conform The Sun, niciunul dintre ei nu avea coronavirus, astfel ca De Pace si-a omorat iubita degeaba. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!