GALERIE FOTO Mauro Icardi l-a surclasat pe Cristiano Ronaldo. Și-a cumpărat cea mai scumpă mașină a momentului: cum arată bolidul de 26 de milioane de euro

Wanda Nara Mauro Icardi Rolls-Royce Boat Tail Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Septembrie 2023, 20:22
Data actualizarii: Miercuri 06 Septembrie 2023, 20:29

Transferat definitiv la Galatasaray, Mauro Icardi a făcut o achiziție spectaculoasă.

Atacantul argentinian și-a cumpărat un Rolls-Royce Boat Tail, în valoare de 26 milioane de euro, considerată cea mai scumpă mașină a momentului.

Autoturismul a fost creat până acum doar în trei exemplare, pentru un miliardar cu afaceri în industria perlelor, pentru celebrul cuplu american Jay-Z și Beyonce și pentru Mauro Icardi.

Bolidul are tapiţerie roz cu fire de aur, inserţii de lemn negru regal, o grilă din aur roz, iar producerea unui astfel de exemplar necesită patru ani pentru a fi asamblat în totalitate manual. Sub capotă se află un motor V12 de 6,7 litri, care dezvoltă 600 cai putere.

Mauro Icardi, prezentat ca un adevărat star la Galatasaray

Campioana Turciei s-a înțeles cu PSG pentru transferul starului argentinian, semnând un contract valabil pentru următorii trei ani. Turcii au plătit 10 milioane de euro pentru Mauro Icardi.

Prezent alături de soție și de copii, fotbalistul a avut parte de o prezentare oficială spectaculoasă, în fața a peste 40.000 de spectatori, prezenți pe stadionul campioanei din Turcia. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!