Marius Șumudică, lovit de virus: ”Am fost la spital și mi-au dat tratament”

Marius Sumudica Gaziantep Stiri Marius Șumudică
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Decembrie 2023, 18:01
Data actualizarii: Joi 28 Decembrie 2023, 18:00

Marius Șumudică a zburat în Ajunul Crăciunul în România, iar după câteva zile s-a îmbolnăvit.

”Șumi” ar fi trebuit să se întoarcă în Turcia vineri, pe 29 decembrie, când își planificase zborul, doar că a fost lovit de o răceală puternică, fapt care l-a făcut să amâne plecarea.

Marius Șumudică, lovit de virus: ”Am fost la spital și mi-au dat tratament”

Marius Șumudică a avut o intervenție în direct la TV unde a evidențiat faptul că și-a făcut mai multe analize la un spital din Capitală, adeverindu-se faptul că a fost depistat cu virusul Sars-CoV2, dar și cu o pneumonie.

  • De asemenea, antrenorul lui Gaziantep a precizat că va petrece Anul Nou în țară și dacă totul va fi în regulă atunci se va întoarce în Turcia la începutul lui ianuarie

”Ăsta e norocul meu de fiecare dată când vin acasă, trag câte un virus după mine. N-am avut niciun fel de problemă, nu știu de unde, probabil prin avion, prin aeroport. 

De vreo două zile m-am simțit nu foarte confortabil, am simțit că mi-am pierdut gustul și mirosul și am zis 'ia stai, mă, că am un test în casă, să-mi fac'. Ieri seară s-a dovedit că am corona. 

Azi dimineață am fost la Matei Balș și mi s-a dat tratament adecvat pentru cinci zile. Mi s-a descoperit și o pneumonie. Mâine va pleca staff-ul meu, după care, probabil pe 1 sau pe 2, când totul va fi OK, mă voi deplasa și eu”, a spus Marius Șumudică la DigiSport.

Românul a fost numit la Gaziantep în septembrie, când echipa era pe ultimul loc în campionat, și a reușit să o scoată din zona retrogradabilă. În 15 meciuri, Gaziantep a bifat opt victorii, un rezultat de egalitate și șase înfrângeri.

Trei jucători pe lista neagră a lui Șumudică

„Tehnicianul echipei Gaziantep FK, Marius Șumudică, a decis să se despartă de trei jucători în această iarnă, având în vedere rezultatele echipei”, notează GaziantePpusula.


Luka Stankowski (portar): Nu a fost utilizat în mod regulat în meciurile din campionat. Fără evoluții notabile și apariții reduse pe teren. Decizia lui Șumudică: Nu îl mai consideră necesar pentru echipă și dorește să îl elibereze.

Albian Ajeti (atacant): A jucat puțin și nu a avut o implicare semnificativă în meciuri. Performanțe sub așteptări și timp de joc limitat. Decizia lui Șumudică: Nu este parte din planurile sale și ar prefera să se despartă de el în această perioadă de transferuri.

Brayan Riascos (atacant): Nu a reușit să capitalizeze oportunitățile pe care le-a avut în echipă. Evoluții nesatisfăcătoare și lipsa de impact în meciuri. Decizia lui Șumudică: Dorește să se despartă de Riascos, considerând că echipa are nevoie de jucători mai eficienți în atac.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!