GALERIE FOTO Larisa Iordache, apariție spectaculoasă la plajă. Fosta gimnastă a făcut senzație în costum de baie 

Larisa Iordache cum arata larisa iordache Larisa Iordache costum de baie Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 August 2022, 16:26
Data actualizarii: Miercuri 17 August 2022, 16:38

În urmă opt luni, Larisa Iordache anunța că pune capăt carierei de gimnastă, ultimii ani fiind marcați de numeroase accidentări. 

Între timp, sportiva s-a orientat spre o nouă carieră, devenind antrenoare la copii, la clubul CS Dinamo, reușind să câștige primele medalii în această postură, la Campionatele Naționale. 

De curând, tânăra de 26 de ani s-a pozat în timp ce se relaxa la plajă, îmbrăcată într-un costum de baie spectaculos, care îi pune în valoare fizicul de invidiat. 

Cariera Larisei Iordache 

În 2008 a intrat în lotul național de gimnastică, moment în care a fost comparată și cu Nadia Comăneci pentru calitățile pe care le arăta. Debutul internațional și l-a făcut în 2009, la Top Gym Trophy, acolo unde a câștigat medalia de bronz pe echipe. La nivel individual, atunci a reușit să câștige medalia de aur la individual-compus, dar și la bârnă. 

Singura medalie olimpică pe care a câștigat-o în carieră a fost la Londra, în 2012, când a luat bronzul cu echipa României. Ultimele medalii cucerite de Larisa Iordache au fost obținute în luna decembrie 2020, la Campionatul European de la Mersin. În Turcia, Iordache a luat aur la bârnă și la sol, dar și una de argint. 

  • 21 de medalii este numărul cu care Larisa Iordache își încheie cariera în gimnastică. 
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!