Larisa Iordache cum arata larisa iordache Larisa Iordache costum de baie Stiri

GALERIE FOTO Larisa Iordache, apariție spectaculoasă la plajă. Fosta gimnastă a făcut senzație în costum de baie 

În urmă opt luni, Larisa Iordache anunța că pune capăt carierei de gimnastă, ultimii ani fiind marcați de numeroase accidentări. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 August 2022, 16:26
Data actualizarii: Miercuri 17 August 2022, 16:38

Între timp, sportiva s-a orientat spre o nouă carieră, devenind antrenoare la copii, la clubul CS Dinamo, reușind să câștige primele medalii în această postură, la Campionatele Naționale. 

De curând, tânăra de 26 de ani s-a pozat în timp ce se relaxa la plajă, îmbrăcată într-un costum de baie spectaculos, care îi pune în valoare fizicul de invidiat. 

Cariera Larisei Iordache 

În 2008 a intrat în lotul național de gimnastică, moment în care a fost comparată și cu Nadia Comăneci pentru calitățile pe care le arăta. Debutul internațional și l-a făcut în 2009, la Top Gym Trophy, acolo unde a câștigat medalia de bronz pe echipe. La nivel individual, atunci a reușit să câștige medalia de aur la individual-compus, dar și la bârnă. 

Singura medalie olimpică pe care a câștigat-o în carieră a fost la Londra, în 2012, când a luat bronzul cu echipa României. Ultimele medalii cucerite de Larisa Iordache au fost obținute în luna decembrie 2020, la Campionatul European de la Mersin. În Turcia, Iordache a luat aur la bârnă și la sol, dar și una de argint. 

  • 21 de medalii este numărul cu care Larisa Iordache își încheie cariera în gimnastică. 
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies