Larisa Iordache Caruselul antrenorilor gimnastica Larisa Sporturi

GALERIE FOTO Larisa Iordache, în caruselul antrenorilor. Primele medalii din noua postură

Fosta mare gimnastă a Românie  are succes și în noua carieră pe care o urmează de la începutul lui 2022.
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Aprilie 2022, 11:52
Data actualizarii: Luni 04 Aprilie 2022, 11:56

La primul concurs la care a participat din postura de antrenor, Lari a plecat acasă fericită. Anastasia, fetița de 9 ani pe care ea și Lăcrămioara Moldovan o pregătesc, a câștigat aurul la individual compus, la Campionatul Național pe Echipe și Individual Compus al Junioarelor III și II de la Ploiești. 

„Când mă uit la ea, mă văd pe mine mică. Categoric are calități și talent nativ. Este foarte serioasă, muncește extrem de mult la antrenamente și îi place ceea ce face. Am avut emoții, e normal pentru că îți dorești ca gimnasta pe care o pregătești să facă foarte bine exercițile”, a declarat Larisa Iordache, antrenoare, CS Dinamo București.

  • După ce ani de zile i-au fost mai mult decât antrenori, din 2022, Lăcrămioara Moldovan și soțul ei, Cristi, sunt colegi la clubul Dinamo cu fosta lor elevă. 

„E foarte frumos să o avem pe Larisa alături de noi. Știe exact ce să facă. La concurs a fost lângă Anastasia, a încurajat-o. Și-a adus aminte de emoțiile pe care ea le avea în competiții și a știut exact ce să îi spună”, a precizat pentru Sportsnet Lăcrămioara Moldovan, antrenoare CS Dinamo București.

Anastasia are 9 ani și a început gimnastica la 5 ani 

„La primul meu concurs a fost foarte bine, credeam că va fi mai rău, dar n-am descurcat. Sunt bună la paralele” – Anastasia Stancu, medalie de aur la individual compus, la Campionatul Național pe Echipe și Individual al Junioarelor III și II. 

Micuța sportivă, care se antrenează câte 4 ore și jumătate în fiecare zi, are un vis și un idol în gimnastică. 

„Vreau să ajung la Olimpiadă cum a făcut și Larisa. Ea este modelul meu”, a declarat Anastasia Stancu, medalie de aur la individual compus, la Campionatul Național pe Echipe și Individual al Junioarelor III și II.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies