GALERIE FOTO Ivana Knoll se pregătește de EURO 2024 în cele mai incendiare ținute! Fanii au reacționat imediat când au văzut-o așa

Ivana Knoll Croatia EURO 2024 Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 16 Aprilie 2024, 09:12
Data actualizarii: Marti 16 Aprilie 2024, 09:12

În urmă cu câteva zile, Ivana Knoll a anunțat că va fi prezentă și la EURO 2024, pentru a susține reprezentativa Croației.

Tânăra de 31 de ani s-a mutat la Miami, motiv pentru care profită de vremea bună de acolo și se pozează în ținute care mai de care mai spectaculoase.

De curând, fosta Miss Croația s-a îmbrăcat într-un costum de baie minuscul, iar fanii nu au întârziat să comenteze: "Atât de drăguță", "Impecabilă", "Florile ar trebui date jos", "Cea mai frumoasă femeie pe care am văzut-o".

Detalii despre siluetă, oferită chiar de Ivana Knoll

Ivana Knoll a devenit celebră după prezența la Campionatul Mondial din Qatar, unde și-a susținut naționala favorită, Croația.

Tânăra de 31 de ani a răspuns la o serie de întrebări venite din partea fanilor, pe Instagram, ocazie cu care a lămurit două subiecte despre care s-a comentat intens.

Fosta Miss Croația a oferit răspunsuri clare despre fizicul său, dar și despre intenția de a-și face sau nu cont pe OnlyFans.

"Nu, nu îmi voi face cont pe OnlyFans. Nu îi judec pe cei care iau această decizie, dar îmi plac rețelele de socializare și modelling-ul, îmi doresc să rămân pe aceste domenii", a explicat croata.

"Posteriorul meu e natural. Totul e natural. Mama mea are forme chiar mai generoase decât ale mele. Întotdeauna am fost slabă, dar cu forme", a adăugat aceasta.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!