GALERIE FOTO Ivana Knoll boxează cu stil! Costumul mulat cu care vedeta a făcut senzație în ring

Ivana Knoll Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 Aprilie 2023, 09:45
Data actualizarii: Luni 03 Aprilie 2023, 10:30

Ivana Knoll este una dintre cele mai urmărite vedete, popularitatea sa crescând vertiginos după prezența la Mondialul din Qatar.

În prezent, tânărara croată locuiește în Miami, unde se ocupă de mai multe proiecte profesionale, iar de curând a postat pe contul de Instagram mai multe fotografii în care apare îmbrăcată într-o salopetă mulată, în timp ce se antrena în ring. 

Ivana Knoll, adevărul despre silueta sa
 

Tânăra de 30 de ani a răspuns la o serie de întrebări venite din partea fanilor, pe Instagram, ocazie cu care a lămurit două subiecte despre care s-a comentat intens.

Fosta Miss Croația a oferit răspunsuri clare despre fizicul său, dar și despre intenția de a-și face sau nu cont pe OnlyFans.

"Nu, nu îmi voi face cont pe OnlyFans. Nu îi judec pe cei care iau această decizie, dar îmi plac rețelele de socializare și modelling-ul, îmi doresc să rămân pe aceste domenii", a explicat croata.

"Posteriorul meu e natural. Totul e natural. Mama mea are forme chiar mai generoase decât ale mele. Întotdeauna am fost slabă, dar cu forme", a adăugat aceasta.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!