GALERIE FOTO Ivana Knoll nu se dezminte! S-a pozat într-un costum de baie aproape inexistent și a postat imaginile pe internet

Ivana Knoll costum de baie Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 16 Martie 2023, 12:38
Data actualizarii: Joi 16 Martie 2023, 13:02

Ivana Knoll a devenit celebră la nivel internațional după participarea la Campionatul Mondial de fotbal, din Qatar. 

Croata a făcut senzație cu aparițiile sale, iar de-a lungul competiției a fost unul dintre personajele cel mai mult mediatizate, fiind desemnată și cea mai hot suporteră de la Mondial.

De curând, Ivana Knoll și-a provocat urmăritorii de pe Instagram, cerându-le să posteze ce națională susțin. Îmbrăcată într-un costum de baie minuscul, fanii nu au întârziat să-i răspundă, postând peste 3000 de comentarii.

Ivana Knoll, adevărul despre silueta sa
 

Tânăra de 30 de ani a răspuns la o serie de întrebări venite din partea fanilor, pe Instagram, ocazie cu care a lămurit două subiecte despre care s-a comentat intens.

Fosta Miss Croația a oferit răspunsuri clare despre fizicul său, dar și despre intenția de a-și face sau nu cont pe OnlyFans.

"Nu, nu îmi voi face cont pe OnlyFans. Nu îi judec pe cei care iau această decizie, dar îmi plac rețelele de socializare și modelling-ul, îmi doresc să rămân pe aceste domenii", a explicat croata.

"Posteriorul meu e natural. Totul e natural. Mama mea are forme chiar mai generoase decât ale mele. Întotdeauna am fost slabă, dar cu forme", a adăugat aceasta.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!