VIDEO Ireal! A încheiat pe locul 3 la Formula 1 și a început să alerge după hoții care i-au furat ceasul de peste 550.000 de euro 

Formula 1 Carlos Sainz Ferrari Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 04 Septembrie 2023, 20:13
Data actualizarii: Luni 04 Septembrie 2023, 20:16

Carlos Sainz (29 ani) a încheiat pe locul al treilea la Marele Premiu de Formula 1 din Italia. 

Pilotul spaniol a plecat din pole-position, însă a încheiat cursa de la Monza doar pe locul al treilea, în spatele lui Max Verstappen și Sergio Perez, puțin în fața coechipierului său de la Ferrari, Charles Leclerc. Ziua se putea încheia extrem de rău pentru Sainz, care a trecut prin momente de coșmar. 

În timp ce ieșea din hotelul din care era cazat, Carlos Sainz a fost surprins de două bărbați care s-au apropiat de el și i-au furat ceasul Richard Mille, pe care îl purta la mână, în valoare de peste jumătate de milion de euro. 

Carlos Sainz și-a fugărit hoții și i-a prins 

Antrenmentele însă și-au spus cuvântul, iar ibericul a reacționat rapid. Carlos Sainz a început să îi urmărească pe hoți și ajutat de trecători, care i-au blocat pe cei doi, a reușit să îi prindă. Poliția a intervenit extrem de rapid, în urma denunțurilor primite, scrie marca.com

Carlos Sainz a reacționat printr-o postare pe Instagram în care mulțumea pentru sprijinul primit: „Așa cu mulți dintre voi știți deja, ieri am trecut printr-un incident nefericit în Milano. Cel mai important lucru este că suntem cu toții bine și situația va rămâne ca o anecdotă neplăcută. 

Mii de mulțumiri oamenilor care ne-au ajutat ieri, poliției din Milano pentru intervenția rapidă și mulțumim pentru mesaje”. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!