Ipoteza NAUCITOARE a unui campion mondial la box despre coronavirus: "Totul e creat in laborator pentru a putea testa 5G-ul!"

Ipoteza NAUCITOARE a unui campion mondial la box despre coronavirus: "Totul e creat in laborator pentru a putea testa 5G-ul!"

Boxerul Amir Khan crede ca virusul care ne tine in casa de atatea zile este creat de biologi tocmai cu acest scop, pentru ca tehnologia 5G sa poata fi testata fara riscuri majore.

Britanicul in varsta de 33 de ani a lansat o serie de mesaje bizare pe conturile sale de socializare in care declara convingerile sale. Acesta considera coronavirusul o boala creata de guvern pentru a putea controla populatia.

"E ciudat! Nu cred ca totul vine din China si cred ca totul e o minciuna. Sunt niste prostii toate declaratiile cum ca totul a plecat de la serpi sau alte animale. Cred ca totul este creat de om cu un motiv si anume sa poata testa 5G-ul. Toata lumea crede, mai ales pentru ca ni s-a spus ca afecteaza oamenii in varsta. Au aparut atatea turnuri 5G care sunt luminate noaptea si apoi ne-au bagat in case. Ciudat", a spus campionul din box intr-un video postat pe Instagram.

Amir Khan este campion WBC si fost campion WBA si IBF la categoria superusoara si a avut ultima lupta in iulie, anul trecut. In urma cu cateva zile a declarat ca nu stie daca va mai boxa si asteapta sa vada cum se simte dupa aceasta perioada.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Planul de redresare post-pandemie, prezentat în Parlamentul European. Câți bani va primi România
BRAT