Încă o lovitură dată de hackerii Anonymous! Au 'spart' baza de date Nestle, după ce compania a refuzat să încheie colaborările cu Rusia 

Anonymous Nestle Rusia Ucraina Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Martie 2022, 12:01
Data actualizarii: Miercuri 23 Martie 2022, 12:04

Se face o lună de când Rusia a declanșat războiul în Ucraina, la ordinele președintelui Vladimir Putin. Invazia a început în dimineața zilei de 24 februarie. 

Ucrainenii au reușit să țină piept militarilor ruși timp de o lună și încă se luptă pentru a-și apăra țara, în ciuda faptului că Rusia nu își oprește asaltul. După războiul declanșat la ordinele președintelui de la Kremlin, prezentat în Rusia sub formă de „operațiune militară”, majoritatea puterilor lumii și-au unit puterile pentru a aplica sancțiuni drastice Rusiei. 

Companiile importante și-au încheiat activitatea din Rusia, însă nu toate au urmat aceeași cale. Cea mai mare companie de mâncare din lume, Nestle, a decis să își păstreze activitate în Rusia, în continuare. 

Încă o lovitură dată de hackerii Anonymous! Au 'spart' baza de date Nestle

În sprijinul Ucrainei au sărit imediat și hackerii din gruparea Anonymous, care au declarat „război cibernetic” Rusiei. De atunci, hackerii au reușit să spargă site-uri rusești importante, dar și televiziunea de propagandă din Rusia, difuzând imagini reale cu războiul din Ucraina. 

De această dată, cei din Anonymous au 'spart' baza de date Nestle, după refuzul de a închide sucursala din Rusia, publicând peste 10GB de informații ce conțineau email-uri, parole și date despre clienții Nestle.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!