FOTO ȘI VIDEO Gimnasta devenită milionară la 18 ani, pictorial incendiar pentru Sports Illustrated în cele mai hot costume de baie

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Aprilie 2023, 23:55
Data actualizarii: Sambata 29 Aprilie 2023, 23:36

Olivia Dunne, gimnasta devenită celebră pe rețelele de socializare, a fost protagonista unui proiect important pe plan profesional.

Tânăra de 20 de ani a realizat un pictorial incendiar pentru Sports Illustrated Swimsuit, ședința foto având loc într-un peisaj de vid din Puerto Rico.

"Este un vis devenit realitate. Să am oportunitatea de a poza pentru SI Swimsuit a fost un vis de-al meu și când s-a întâmplat, nu mi-a venit să cred. Pot să îmi folosesc imaginea pentru a lupta ca femeile să fie tratate în mod corect", a declarat Olivia Dunne. 

Conform clutchpoints.com, gimnasta încasează cel mai mult din imaginile postate pe Instagram undeva la 43.000 de euro. Cel mai puțin a aprimit 31.900 de euro, menționează sursa de mai sus.

Olivia Dunne a început să practice gimnastica de la vârsta de trei ani! Acum, americanca e legitimată la echipa feminină a celor de la LSU Tigers, din cadrul Universității din Louisiana.

Daily Mail a scris la începutul lui ianuarie 2023 că averea estimativă a gimnastei din Statele Unite ale Americii, Olivia Dunne, este de aproximativ 2.3 milioane de euro! 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!