GALERIE FOTO Gimnasta care l-a vrăjit pe Putin, implorată să-i ceară conducătorului rus să oprească războiul: "Se pare că o ascultă doar pe ea"

Vladimir Putin alina kabaeva Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Martie 2022, 11:24
Data actualizarii: Miercuri 23 Martie 2022, 12:00

Pe 24 februarie, Rusia a invadat Ucraina, iar de atunci continuă luptele.

Odată cu izbucnirea războiului, presa internațională a scos la lumină legătura secretă dintre Vladimir Putin și Alina Kabaeva, considerată singura persoană care are influență asupra liderului de la Kremlin.

Corrieredellosport a relatat faptul că apropiații fostei gimnaste se roagă de aceasta pentru a-l convinge pe Vladimir Putin să pună capăt atacurilor din Ucraina. 

"Prietenii Alinei se roagă de ea să se întoarcă în Rusia și să-l forțeze pe Putin să oprească războiul. Pare că este singura persoană de care ascultă", a declarat o sursă anonimă.

Potrivit acelorați informații, Alina Kabaeva s-ar afla în Elveția alături de fetița pe care o are alături de liderul rus. 

Detalii despre viața privată a lui Vladimir Putin

Despre viața privată a președintelui rus se știu foarte puține. Pe lângă cele două fete din căsnicia cu Lyudmila Aleksandrovna Ocheretnaya, Mariya Putina (36 ani) și Katerina Tikhonova (35 ani), un serviciu secret din Germania a descoperit că Putin ar mai avea o fiică, pe nume Luiza Rozova, în vârstă de doar 18 ani, rezultată din relația cu Svetlana Krivonogikh (46 ani), pe care a trimis-o la Monaco.

În plus, aceasta ar avea o relație de dragoste cu Alina Kabaeva (38 ani), cea care este decorată cu cele mai multe medalii din istorie la gimnastică ritmică: 2 medalii olimpice, 14 medalii la Campionatele Mondiale și 21 de medalii la Campionatele Europene. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!