GALERIE FOTO Georgina Rodriguez a pierdut procesul cu o televiziune și au apărut secrete legate de viața sa înainte de Cristiano Ronaldo 

Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 27 Ianuarie 2024, 13:11
Data actualizarii: Sambata 27 Ianuarie 2024, 13:15

Georgina Rodriguez (30 ani) a pierdut procesul pe care îl avea cu un grup de televiziune cunoscut din Spania.

Partenera lui Cristiano Ronaldo a dat în judecată grupul Mediaset pentru că a difuzat informații și declarații legate de viața sa înainte de a-l cunoaște pe superstarul portughez. Georgina a cerut până la 400.000 de euro drept compensație, făcând referire la dreptul „la uitare”, însă a pierdut procesul pe motiv că este un personaj „de interes public indiscutabil”, scrie sport.es citând El Confidencial. 

Decizia judecătorului nu a atras atenția, ci declarația surorii sale, Ivana Rodriguez, care a oferit detalii necunoscute despre viața Georginei, din cauză că nu și-a dorit vreodată să le facă publice. Relația cu tatăl său a provocat cele mai multe discuții. 

Dezvăluiri din viața Georginei Rodriguez 

Tatăl Georginei a murit în urmă cu câțiva ani, în Argentina, însă sora acesteia a oferit informații legate de relația pe care Georgina o avea cu tatăl său. Apropiații modelului au spus că cei doi nu aveau vreo relație, însă declarația Ivanei este diferită. 

„A zburat în Argentina când i s-a spus starea gravă de sănătate a tatălui său, însă a trebuit să plece înapoi în Spania pentru că nu avea contract pe perioadă nedeterminată, spre deosebire de sora sa. 

Ivana a rămas în Argentina să aibă grijă de tatăl lor în timp ce ea își solicita un concediu, de aceea, reclamanta s-a întors în Spania. Pe parcursul spitalizării tatălui său până la moartea acestuia, Georgina s-a deplasat în diferite rânduri spre Argentina, momente în care nici bunica sa și nici unchiul matern nu au vorbit cu ea pentru că nu aveau numărul său”, se arată în informațiile apărute. 

Relația tensionată a Georginei Rodriguez cu sora sa vitregă 

O persoană care a făcut multe declarații controversate și acuzații la adresa Georginei a fost Patricia, sora sa vitregă. Aceasta a vorbit la televiziuni despre partenera lui Cristiano Ronaldo, cele două neavând o relație bună. 

Influencerița a primit, la un moment dat, un telefon de la sora sa vitregă, în care îi cerea bani, iar aceasta i-a dat, în ciuda declarațiilor defaimatoare. 

„Într-o seară a primit telefon de la sora sa vitregă, care îi cerea bani. Georgina a sunat-o pe Patricia, oferindu-se să îi plătească cumpărăturile săptămânale, dar și materialele școlare pentru fiul său, însă aceasta a refuzat, fiind interesată doar de bani cash”, s-a mai aflat. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!