Doliu in familia lui Helmuth Duckadam! Unchiul marelui fotbalist si-a pus capat zilelor in propria locuinta

Helmuth Duckadam duckadam Helmut Duckadam Steaua Stiri Doliu in familia lui Helmult Duckadam! Unchiul marelui fotbalist si-a pus capat zilelor in propria locuinta
Mihnea Stefan
Data publicarii: Luni 17 Mai 2021, 14:42
Data actualizarii: Luni 17 Mai 2021, 15:07

Fratele tatalui lui Duckadam a recurs la un gest extrem.

Fratele tatalui lui Duckadam a decis sa isi ia viata in cursul zilei de vineri. Acesta a fost gasit de autoritati spanzurat de holul de la intrarea in casa, la doua zile dupa ce a decedat, potrivit surselor.

Barbatul avea 83 de ani si locuia singur in domiciliul din comuna Sagu, judetul Alba. Vecinii au observat absenta varstnicului si au solicitat prezenta pompierilor voluntari, care nu l-au mai putut salva pe unchiul lui Duckadam.

"Duminica, 16.05.2021, ora 16:40 am fost solicitați pentru a interveni intr-o locuinta din localitatea Sagu. Un varstnic a recurs la metode de suicid prin autoasfixiere in urma gandurilor ce il macinau.

La fata locului am intervenit alaturi de 10 voluntari, acestia deplasandu-se la locul interventiei cu mijloace personale. Trei voluntari au ajuns la fata locului cu cateva clipe inaintea detasamentului SMURD din Vinga, dar a fost prea tarziu.

Manevrele de resuscitare conform protocolului nu au mai putut sa ii salveze viata", au precizat pompierii voluntari din Sagu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!