GALERIE FOTO Ținuta mulată în care a apărut fosta Miss Croația la meciul Franța-Maroc. A fost desemnată cea mai sexy suporteră de la CM

Croatia Cupa Mondiala din Qatar Ivana Knoll CM 2022
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Joi 15 Decembrie 2022, 11:01
Data actualizarii: Joi 15 Decembrie 2022, 11:05

Ivana Knoll, fosta Miss Croația, a purtat o noua ținută memorabilă în timpul Cupei Mondiale din Qatar, la meciul dintre Franța și Maroc.

Deși Croația a fost eliminată de la Cupa Mondială, frumoasa brunetă nu a renunțat să meargă la restul meciurilor. Pentru jocul dintre Franța și Maroc, Ivana a înlocuit hainele cu steagul Croatiei cu o salopetă neagră, mulată, care i-a pus în evidență toate formele.

Cum era de așteptat, bruneta a făcut furori și de data aceasta, demonstrând că merită titlul de "cea mai sexy suporteră a Cupei Mondiale".

Mesajul publicat de Ivana Knoll după eliminarea Croației

Knoll, care a devenit faimoasă la începutul turneului pentru ținutele sale îndrăznețe, a postat un mesaj emoționant după ce Croația a fost eliminată de la Cupa Mondială.

Tânăra de 26 de ani a criticat arbitrul și a lăudat Croația ca fiind o "țară mică cu o inimă mare", după ce Luka Modric și echipa sa au fost învinși cu 3-0 de un Lionel Messi dezlănțuit.

"Uneori jucăm uimitor, alteori nu prea bine, uneori în semifinale avem un arbitru prost că ieri, care da penalty degeaba pentru a pierde șansa de a obține cupa. Alteori suntem subestimați și apoi îi arătăm drumul spre casă celei mai favorizate echipe , asta e fotbalul... Dar cel mai important lucru: suntem O ȚARĂ MICĂ CU O INIMĂ MARE și sunt mândru să fiu croată pentru totdeauna și mereu!"

Sursă foto: Instagram

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!