GALERIE FOTO Cel mai așteptat anunț! Cea mai sexy jurnalistă a dezvăluit sexul copilului după ce i-a șocat pe toți cu vestea că e însărcinată 

Diletta Leotta Loris Karius Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Aprilie 2023, 15:12
Data actualizarii: Luni 10 Aprilie 2023, 15:13

Diletta Leotta (31 ani) și Loris Karius așteaptă primul lor copil, după cum a anunțat jurnalista printr-o postare pe rețelele sociale. 

Denumită cea mai sexy jurnalistă sportivă, Diletta Leotta și-a luat urmăritorii prin surprindere cu anunțul sarcinii. Italianca se iubește cu Loris Karius de mai bine de jumătate de an, iar cuplul așteaptă primul copil. Diletta a anunțat că este însărcinată postând un clip din momentul în care l-a anunțat pe portar de sarcină. 

Ulterior, cu ocazia Paștelui catolic, tânăra a dezvăluit și care va fi sexul bebelușului pe care îl așteaptă. Diletta a postat un clip, însoțit de fotografii de la momentul dezvăluirii, alături de descrierea „Surpriză de Paști!”

Diletta Leotta și Loris Karius au dezvăluit sexul bebelușului 

Din fotografii reiese cum cei doi le-au dezvăluit apropiaților că urmează să aibă o fetiță, folosindu-se de baloane roz, dar și un tort special. Clipul a strâns sute de mii de reacții în mai puțin de 24 de ore de când a fost postat, cei doi fiind felicitați în comentarii. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!