Diletta Leotta Can Yaman Daniele Scardina DAZN Stiri

Cea mai sexy jurnalista de sport e si cea mai ghinionista! Iubitul Dilettei Leotta a parasit-o dupa ce s-au logodit in urma cu doua luni 

Dupa ce a rupt logodna cu boxerul Daniele Scardina, ghinioanele se tin lant de jurnalista italianca Diletta Leotta.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 17 Aprilie 2021, 20:19
Data actualizarii: Sambata 17 Aprilie 2021, 20:57

In vara anului trecut, Diletta Leotta trebuia sa se marite cu boxerul Daniele Scardina, dar realatia dintre cei doi s-a incheiat subit, blonda nedorind sa comenteze motivele despartirii.

La inceputul acestui an, soarele parea din nou ca a rasarit pe strada jurnalistei de la DAZN. Diletta a inceput o relatie cu  ravnitul Can Yaman. Atras de frumusetea acesteia, actorul turc a cerut-o in casatorie in luna martie. Dupa experienta trecuta, Diletta a invatat sa nu se mai grabeasca cand vine vorba de asemenea decizii, asa ca a amanat raspunsul.

  • E cea mai frumoasa jurnalista de sport din lume, dar si cea mai ghinionista in dragoste! Diletta Leotta sufera dupa o noua despartire

Frumoasa jurnalista a declarat recent: "Ma simt putin la pamant.", fapt care indica o noua problema amoroasa. Cu atat mai mult, Can Yaman a fost surprins sambata in Turcia, in vacanta cu mai multi prieteni italieni, iar Diletta Leotta nu se afla in acel grup.

Modifică setările cookies