Ce lovitură! Anonymous a îngenuncheat cea mai mare companie de televiziune din Rusia. Informații sensibile extrase

Anonymous Război în Ucraina Rusia Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Martie 2022, 22:40
Data actualizarii: Luni 28 Martie 2022, 23:23

Hackerii de la Anonymous le dau lovitură după lovitură rușilor.

Cel mai important grup de hackeri din lumea liberă au anunțat că au spart  baza de date a celei mai importante companii de televiziune și de radio din Rusia, VGTRK.

NB65 (Network Battalion 65), grup afiliat Anonymous a anunțat pe contul oficial de Twitter că a pătruns în baza de date a VGTRK și a sustras 850 de GB de date, care vor fi oferite publicului prin intermediul DDoSecrets.

870 GB de date sustrase

„Cantitatea totală de date care este pregătită pentru a fi făcută publică este de 870 GB. DDoSecrets o va lansa în curând”, se mai specifică în comunicat.

Merită menționat faptul că Oleg Dobrodeev, directorul general al Companiei de radio și televiziune de stat din Rusia, a fost inclus de UE, la începutul lunii martie, pe lista sancțiunilor care îi vizează pe propagandiștii ruși.

Anonymous i-a declarat război cibernetic lui Putin, după ce aramata rusă a invadat Ucraina pe data de 24 februarie. Din acel moment, mai multe companii private și de stat care sprijină „operațiunea specială” demarată de Kremlin au fost vizate de atacurile celui mai puternic grup de hackeri din lumea liberă.

Anonymous, mesaj în limba română după decizia luată de FRF la meciul România - Grecia. Ce-au transmis hackerii - mai multe detalii AICI.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!