Cea mai mare lovitură a hackerilor Anonymous, confirmată! 28 GB de date au fost sustrase

Anonymous Banca Centrală a Rusiei Război în Ucraina Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 26 Martie 2022, 09:36
Data actualizarii: Sambata 26 Martie 2022, 09:44

Lovitură de proporții dată de grupul de hackeri Anonymous.

Unul dintre grupurile afiliate Anonymous, care se semnează pe Twitter @Thblckrbbtworld a scurs pe internet 28 GB de date ale Băncii Centrale a Rusiei în sprijinul Ucrainei.

Cei de la Anonymous au anunțat că vor sparge serverele Băncii Centrale a Rusiei, iar cei de la hackread.com confirmă atacul. Hackul a fost efectuat în cadrul operațiunii „OpRussia”, în semn de protest față de agresiunea rusă în Ucraina.

@Thblckrbbtworld a scurs 28 GB de date ale Băncii Centrale, care sunt acum disponibile pentru descărcare publică.

Distributed Denial of Secrets (aka DDoSecrets), o organizație non-profit, a anunțat că va arhiva pe site-ul său toate datele piratate de Anonymous.

@YourAnonNews, unul dintre conturile cele mai reprezentative din social media ale Anonymous, a confirmat lovitura. „Hack-ul Băncii Centrale Ruse este confirmat și va fi disponibil public în curând prin DDoSecrets”.

Este de remarcat faptul că, pe 23 martie 2022, Anonymous a susținut că a spart Banca Centrală a Rusiei și a furat 35.000 de fișiere. Grupul a continuat susținând că „acum avem secretele tale economice, vei tremura de frică, Putin”. 

Potrivit hackread.com, datele piratate ar conține inclusiv informații financiare de ani de zile, unele documente mergând încă din 1999.

În plus, ar mai fi vorba de facturi, comunicare internă, documente, memorii, extrase bancare, numele acționarilor diferitelor bănci, licențe bancare, numele, adresele clienților/clienților aparent de mare profil etc.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!