ASASINAT DE MAFIE! Motivul socant pentru care olandezul Maynard a fost ucis in urma cu doua zile! Ce avea in masina

ASASINAT DE MAFIE! Motivul socant pentru care olandezul Maynard a fost ucis in urma cu doua zile! Ce avea in masina

Vestea mortii lui Kelvin Maynard a venit ca un soc pentru lumea sportului. Detalii socante au iesit la iveala in legatura cu moartea fotbalistului. 

Fundasul olandez Kelvin Maynard a fost impuscat mortal in Amsterdam. La doar 32 de ani, fotbalistul se afla la volanul masinii sale cand a fost atacat de doi barbati. In incercarea de a scapa, olandezul a accelerat, indreptandu-se cu masina catre o statie de pompieri, unde s-a izbit de zidul cladirii. Nu a putut fi resuscitat si a fost declarat mort.

La doua zile de la moartea sa, noi detalii au iesit la suprafata. Dupa cum sustine politia olandeza, fostul jucator al celor de la Burton Albion a fost impuscat mortal, dupa ce a furat 400 de kg de cocaina de la un traficant de droguri. 

Maynard a murit dupa ce s-au tras mai multe focuri de arma asupra masinii sale, care s-a izbit intr-un zid dupa ce acesta pierduse controlul. Totul a pornit de la un selfie care a circulat pe retelele de socializare, in care olandezul tinea un teanc de bancnote de 50 de euro in mana. Asta i-ar fi alertat pe asasinii sai, care l-au urmarit pana in cartierul in care locuia, Langbroekdreef.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lista țărilor din „zona roșie” actualizată. Cei care vin din aceste zone nu stau în carantină dacă sunt vaccinaţi
BRAT
Modifică setările cookies