Andrei Ivan Andrei Ivan - Reghecampf Universitatea Craiova Fotbal intern

Cum a răspuns Andrei Ivan când a fost întrebat dacă Reghecampf va pleca de la Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a câştigat, vineri seară, barajul pentru Conference League, învingând cu scorul de 2-0 echipa FC Botoşani, pe teren propriu.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Mai 2022, 22:41
Data actualizarii: Vineri 27 Mai 2022, 23:04

Echipa lui Laurențiu Reghecampf s-a impus în fața trupei lui Marius Croitoru prin golurile marcate de Koljic ’26 şi Ivan ‘90+1. În minutul 63, de la oaspeţi a fost eliminat atacantul Mihai Roman.

Andrei Ivan, convocat la națională de Edi Iordănescu pentru partidele din Nations League, a vorbit despre parcursul Craiovei din acest sezon. 

"Au fost momente și bune, și mai puțin bune. După ce am pierdut finala Cupei României, ne-am bazat mai mult pe meciul de azi", a spus căpitanul formației patronate de Mihai Rotaru.

Andrei Ivan, fără "tumbe" la interviu. A răspuns sincer

Ivan a subliniat că nu vrea să plece de la Craiova. "Momentan nu mă gândesc la o plecare, mă gândesc la națională, avem patru meciuri foarte grele și trebuie să le câștigăm. Trebuie să arătam, să muncim în fiacere zi la antrenamente, trebuie să câștigăm meciul din Bosnia și vom vedea cu Muntenegru", a continuat Ivan.

În încheierea interviului de după meci, Ivan a fost întrebat despre viitorul lui Reghecampf despre care au apărut informații că va părăsi Craiova, deși e amic cu finanțatorul Mihai Rotaru. "Eu sunt foarte apriopiat de Mister, mi-a fost alături mereu m-a susținut. Nu cred că va pleca, dar nu pot nici să promit că va rămâne", a încheiat Andrei Ivan. 

Pe parcursul play-off-ului Mihai Rotaru se gândea chiar la titlu, dar ulterior și-a schimbat ținta și a atacat locul al doilea. În final, Universitatea a terminat pe 3.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!