GALERIE FOTO Amenințată cu moartea și hărțuită constant, „cea mai sexy femeie din lume” a decis să facă o schimbare 

Paige Spiranac Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 August 2022, 22:58
Data actualizarii: Sambata 06 August 2022, 22:59

Paige Spiranac (29 ani) a fost desemnată cea mai sexy femeie din lume de către publicația Maxim. 

Fosta jucătoare de golf profesionistă a primit titlul de „cea mai sexy femeie din lume” în luna iunie. Paige a povestit că viața i-a fost schimbată complet după ce a primit distincția din partea revistei Maxim. Cu toate astea, celebritatea i-a adus și probleme lui Paige, după cum a dezvăluit chiar ea. 

Hărțuirea și amenințările sunt la ordinea zilei pentru persoanele cunoscute, iar Paige Spiranac nu a fost o excepție. În urma reacțiilor negative, modelul a decis să facă o schimbare în viața ei și anume să se întoarcă la sesiunile de terapie. 

Paige Spiranac a apelat la terapie pentru a trece peste amenințările primite 

Într-un interviu acordat recent, Paige a vorbit despre perioada dificilă prin care a trecut, recunoscând că a apelat la ajutorul specialiștilor pentru a depăși stările declanșate de amenințările primite. Fosta jucătoare a avut probleme cu astfel de situații încă din perioada în care studia, colegele sale făcându-i mari probleme. 

„Am simțit că am început să fac pași înapoi de la sănătatea mea mentală și nu mă prioritizam. Mi-am schimbat username-ul la Paige Renee pentru că eram urmărită și hărțuită în colegiu de fete, a trebuit să îmi șterg contul. A fost extrem de rău, mă urmăreau prin campus. 

Cineva a amenințat că își va trimite sperma la mine acasă și la sora mea acasă, a amenințat că vine după mine, am primit și amenințări cu moartea și am fost hărțuită”, a spus Paige citată de cotidianul iberic Marca

Paige Spiranac a fost implicată într-un mare scandal 

Sportiva este din ce în ce mai des în atenția opiniei publice, iar de curând a fost implicată într-un nou scandal. 

Vedeta de 29 de ani a participat la un turneu caritabil de golf din SUA, eveniment la care a fost acuzată că l-ar fi convins pe un bărbat să-i trimită 10.000 de euro. Totul s-a dovedit a fi un caz de fraudă online, însă Paige a fost afectată de această întâmplare.

"Acest om a venit și mi-a cerut să facem o poză. La început părea bine, dar apoi a început să spună că l-am furat 10 mii de dolari. A început să mă amenințe. A fost o situație foarte înfricoșătoare.

S-a dovedit că acest om fusese victima unei fraude online făcută de pe un profil fals. Era foarte nervos. M-am chinuit cu aceste probleme de securitate de ceva vreme, dar, în ultima perioadă, situația s-a înrăutățit", a povestit aceasta în presa din Marea Britanie. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!