VIDEO A „ucis și măcelărit” imnul Marii Britanii, iar acum a reacționat după criticile primite! Ce a spus cântăreața 

Anglia God Save The King Italia Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Martie 2023, 19:53
Data actualizarii: Sambata 25 Martie 2023, 19:54

Artista Ellynora a ținut prima pagină a ziarelor după momentul oferit înainte de startul meciului dintre Italia și Anglia din preliminariile EURO 2024. 

Ellynora (28 ani) este cântăreață cu cetățenie italiană și americană, fiind invitată să cânte imnul Marii Britanii înainte de startul reeditării finalei EURO 2020. Momentul însă a fost un dezastru, artista ratând intro-ul piesei și intonând imnul pe lângă ritm. 

Fanii englezi au reacționat imediat, postând reacții dure la adresa ei, spunând că tânăra a „ucis și măcelărit imnul”, dar făcând și postări ironice prin care o dădeau în „urmărire pentru crimă împotriva imnului național”. 

Explicațiile Ellynorei după momentul eșuat 

Într-un interviu acordat pentru Daily Mail cântăreața a început să plângă și și-a prezentat scuzele pentru prestația ei, dând vina pe in-ear-ul său, căștile pe care cântăreții le poartă în momentele artistice pentru a auzi cât mai corect linia melodică. 

„Sunt extrem de furioasă pentru ce s-a întâmplat pentru că am vrut să iasă perfect însă nu a fost vina mea ce s-a întâmplat. Vreau să îmi prezint scuzele către fanii Angliei care au mers la stadion și care au urmărit de la TV. 

Sunt indignată pentru ceea ce s-a întâmplat și vreau ca oamenii să știe că nu am fost lipsită de respect. A fost o onoare pentru mine să mi se ceară să cânt imnul național și am fost încântată de asta. Nu am mai cântat așa ceva înainte. 

Am repetat de două ori cu o zi înainte de meci și de trei ori în seara emciului, însă când a venit momentul prestației am avut o problemă cu casca. Am avut muzica în cască, apoi s-a oprit și a început din nou, o auzeam de două ori, asta însemna că nu mă sincronizez, a fost greu să recuperez. 

Am încercat din răsputeri să rezolv problema însă nu puteam face nimic și sunt furioasă din cauza asta. Încercam să îmi ajustez cântatul pentru a mă coordona cu imnul din stadion, însă a fost prea târziu”, a declarat Ellynora. 

Tânăra a postat ulterior pe Instagram o filmare în care cânta imnul așa cum ar fi trebuit să îl interpreteze și pe stadion. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!