A jurat că nu va mai ține cu Manchester United dacă „diavolii roșii” păstrează jucătorul în lot 

Manchester United Mason Greenwood Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 August 2023, 23:32
Data actualizarii: Joi 17 August 2023, 23:34

Erik ten Hag se află într-o situație neplăcută la Manchester United, acolo unde trebuie să îi decidă viitorul unui fotbalist. 

Mason Greenwood (21 ani) este „personajul negativ” de la Manchester United după ce a fost anchetat pentru tentativă de viol și agresiune asupra partenerei sale. Deși a fost și închis, în februarie 2022, poliția britanică informa că au fost abandonate procedurile legale împotriva fotbalistului. 

Antrenorul „diavolilor roșii”, împreună cu conducerea, are acum de luat o decizie dificilă. Deși anunțau că îi vor decide viitorul înainte de startul noului sezon in Premier League nu s-a ajuns la o astfel de decizie până în prezent, iar clubul de pe Old Trafford a anunțat, printr-un comunicat, că nu există încă o hotărâre. Presa internațională informa că există șanse ca fotbalistul crescut la Manchester United să fie reprimit în lot, iar decizia nu ar fi pe placul tuturor. 

Prezentatoarea a anunțat că nu mai ține cu United dacă Greenwood e reprimit în lot 

Rachel Riley, co-prezentatoare la Countdown, o emisiune din Marea Britanie, și fană declarată a lui Manchester United, a dat un „ultimatum” clubului de pe Old Trafford. Rachel nu este de acord cu reprimirea lui Mason Greenwood în lot și a jurat că va renunța să mai susțină echipa. 

„Nu voi mai putea să o susțin pe United dacă Greenwood rămâne la club”, a scris pe Twitter Rachel. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!