david popovici CM inot de la Melbourne david popovici - sunwoo hwang david popovici 200 m liber swimming world magazine Sporturi

GALERIE FOTO Cuvinte mari scrise de americani despre "David Popovici vs. Sunwoo Hwang", duelul fascinant din finala de la 200 m liber

David Popovici (18 ani) a cucerit duminică argintul în finala de 200 m liber din cadrul CM de înot în bazin de 25 m de la Melbourne (Australia). 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 18 Decembrie 2022, 13:24
Data actualizarii: Duminica 18 Decembrie 2022, 13:52

Elevul lui Adrian Rădulescu a adus unica medalie a delegației României la CM din Australia. 

Publicația de specialitate Swimming World Magazine a tratat într-un articol amplu duelul dintre campion, sud-coreeanul Hwang, și românul legitimat la CS Dinamo. 

"Popovici și Hwang vor oferi sportului mai multe confruntări atrăgătoare"

Ineditul cursei derivă din faptul că Popovici s-a aflat pe culoarul șapte, în timp ce sportivul asiatic a pornit de pe culoarul opt.

"În următorii câțiva ani, coreeanul Hwang Sunwoo și românul David Popovici vor oferi sportului mai multe confruntări atrăgătoare.

O avancronică la ceea ce urmează a fost făcută duminică seara la Campionatul Mondial în bazin scurt de la Melbourne, unde Hwang și Popovici au luat medaliile de aur și respectiv de argint la proba de 200 de metri liber", au scris cei de la renumita publicație americană Swimming World Magazine. 

David Popovici a câştigat medalia de argint în proba de 200 m liber, duminică, la Campionatele Mondiale de înot în bazin scurt (25 metri) pentru seniori de la Melbourne (Australia).

Hwang a stabilit record al competiției

În finală, David Popovici (18 ani) a fost cronometrat cu timpul de 1:49,79, fiind devansat de sud-coreeanul Sunwoo Hwang, care a stabilit un nou record al competiţiei, 1:39,72/. Podiumul a fost completat de britanicul Tom Dean, 1:40,86. În seriile desfăşurate tot duminică, Popovici a fost cronometrat cu al şaselea timp, 1:42,31.

CITEȘTE ȘI Reacția lui Carmen Bunaciu

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!