Tiger Woods, operat de rani multiple la picioare dupa accidentul HORROR suferit! Masina a fost facuta praf. Care a fost motivul accidentului

Tiger Woods, operat de rani multiple la picioare dupa accidentul HORROR suferit! Masina a fost facuta praf. Care a fost motivul accidentului

Starul din golf, Tiger Woods, a fost ranit marti dupa ce masina in care se afla s-a rasturant in Los Angeles.

08:50 Henry Narvaez, reprezentantul Departamentului de Pompieri din Los Angeles, a vorbit despre leziunile lui Woods, pe care le-a incadrat a fi ' moderate spre critice'. 

 

O sursa din interiorul politiei, citata de Los Angeles Times a dezvaluit ca jucatorul de golf conducea cu o viteza extrem de mare si a pierdut controlul autoturismului inainte sa fie scos de pe carosabil. Masina s-a rostogolit de cateva ori. 


23 februarie, 22:40 Woods se afla singur in masina, potrivit departamentului de politie.

"Tiger Woods a fost implicat intr-un accident cu o singura masina in aceasta dimineata in California, si a suferit mai multe rani la picioare. El este in operatie si va multumim pentru confidentialitate si sprijin", a spus agentul lui, Mark Steinberg.

Jucatorul de golf a fost scos din masina cu ajutorul instrumentelor de descarcerare, potrivit Departamentului de politie din Los Angeles. Masina a suferit pagube majore. Un elicopter a aratat masina din lateral, cu partea frontala puternic lovita si cu Airbagurile declansate. Apava se afla chiar pe marginea unui drum, de pe un deal. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum s-a ajuns la scandalul de la Spitalul Foişor. Directorul nu a dat nicio explicaţie
BRAT
Modifică setările cookies