Tiger Woods, operat de rani multiple la picioare dupa accidentul HORROR suferit! Masina a fost facuta praf. Care a fost motivul accidentului

Tiger Woods, operat de rani multiple la picioare dupa accidentul HORROR suferit! Masina a fost facuta praf. Care a fost motivul accidentului

Starul din golf, Tiger Woods, a fost ranit marti dupa ce masina in care se afla s-a rasturant in Los Angeles.

08:50 Henry Narvaez, reprezentantul Departamentului de Pompieri din Los Angeles, a vorbit despre leziunile lui Woods, pe care le-a incadrat a fi ' moderate spre critice'. 

 

O sursa din interiorul politiei, citata de Los Angeles Times a dezvaluit ca jucatorul de golf conducea cu o viteza extrem de mare si a pierdut controlul autoturismului inainte sa fie scos de pe carosabil. Masina s-a rostogolit de cateva ori. 


23 februarie, 22:40 Woods se afla singur in masina, potrivit departamentului de politie.

"Tiger Woods a fost implicat intr-un accident cu o singura masina in aceasta dimineata in California, si a suferit mai multe rani la picioare. El este in operatie si va multumim pentru confidentialitate si sprijin", a spus agentul lui, Mark Steinberg.

Jucatorul de golf a fost scos din masina cu ajutorul instrumentelor de descarcerare, potrivit Departamentului de politie din Los Angeles. Masina a suferit pagube majore. Un elicopter a aratat masina din lateral, cu partea frontala puternic lovita si cu Airbagurile declansate. Apava se afla chiar pe marginea unui drum, de pe un deal. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noile reguli ce intră în vigoare de luni în București, din cauza numărului mare de îmbolnăviri
BRAT

Modifică setările cookies