Veste teribilă pentru Xavi. Starul transferat pe ultima sută de metri, indisponibil pentru derby-ul cu Real Madrid: cât va lipsi

Jules Kounde El Clasico fc barcelona Real Madrid xavi Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Septembrie 2022, 17:48
Data actualizarii: Vineri 23 Septembrie 2022, 18:01

Franța s-a impus cu 2-0 în meciul cu Austria, din Nations League, însă a pierdut doi jucători importanți.

Pe lângă accidentarea lui Mike Maignan, pe lista fotbaliștilor indisponibili a ajuns și Jules Kounde. Francezul a început titular partida cu Austria, însă a ieșit de pe teren duoă doar 22 de minute.

În urma investigațiilor realizate, presa din Spania a dezvăluit că Jules Kounde ar fi superit o ruptură la bicepsul femural de la piciorul stâng, accidentare pentru care perioada de recuperare este de aproximativ patru-cinci săptămâni. 

Jules Kounde, absent în El Clasico?

În aceste condiții, fundașul de 23 de ani ar putea rata meciuri importante de la FC Barcelona, precum derby-ul cu Real Madrid, dar și dubla manșă cu Inter Milano, din Champions League. 

  • 60 de milioane de euro este cota lui Jules Kounde conform Transfermarkt. 
  • 5 meciuri a jucat pentru FC Barcelona în acest sezon, având trei assist-uri.  

"Este adevărat că nu am fost departe de a semna cu Chelsea în vară. Barca a fost interesată însă existau anumite îndoieli. Însă când am primit telefonul și am simțit că Barca a avut posibilitatea de a mă transfera, nu am stat prea mult pe gânduri. 

Da, am vorbit cu Thomas Tuchel, am simțit că mă vrea la echipă, însă pur și simplu am preferat discursul lui Xavi", a dezvăluit Jules Kounde. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!