Oferta din Premier League pentru Andone: anuntul facut tarziu in noapte! Unde este dorit romanul  

Oferta din Premier League pentru Andone: anuntul facut tarziu in noapte! Unde este dorit romanul  

Florin Andone are sanse tot mai mici de a continua la Deportivo.
 

Atacantul roman este nemultumit de faptul ca nu joaca la Deportivo si nu ar spune nu unei oferte tentante. Andone a fost foarte aproape de a pleca de la gruparea galiciana si in vara, dar atunci, in ciuda propunerilor, nici jucatorul si nici clubul nu au luat in calcul o despartire.

Situatia s-a schimbat intre timp. La fel si antrenorul. Motiv pentru care Andone ar fi tentat sa plece din Spania. El Mundo Deportivo scrie ca atacantul in varsta de 24 de ani este dorit de cluburi importante din Premier League si si-ar dori sa plece. Decizia finala va apartine conducerii lui Deportivo, mai noteaza sursa citata.

Mundo Deportivo nu a oferit numele echipelor interesate de Andone, insa Burnley, echipa aflata pe locul 7 in Premier League, si Brighton (locul 12) sunt posibilele destinatii. Burnley l-a dorit pe internationalul roman si in vara atunci cand a facut o oferta de 13 milioane de euro, propunere refuzata. Despre Brighton, presa din Anglia, de aceasta data, a scris ca a demarat negocierile de curand pentru aducerea lui Andone in aceasta iarna.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ultimele clipe din viața pilotului Adrian Cernea, luat de șuvoaie. Cum a reușit să se salveze copilotul Alex Tache
BRAT
Modifică setările cookies