Gareth Bale Real Madrid Spania

Sfârșitul unei ere! Gareth Bale a plecat oficial de la Real Madrid! Ultimul mesaj al galezului 

Drumul lui Gareth Bale la Real Madrid se încheie după 9 sezoane. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Iunie 2022, 13:13
Data actualizarii: Miercuri 01 Iunie 2022, 13:19

Gareth Bale (32 ani) și-a încheiat contractul cu Real Madrid, după 9 ani petrecuți pe Santiago Bernabeu. Accidentat în multe rânduri și în afara planului tactic ales de Carlo Ancelotti (62 ani), atacantul galez nu a mai primit propunerea din partea conducerii de a-și prelungi angajamentul. 

Iar Bale a ținut să emită un comunicat oficial în care își ia la revedere de la fani, coechipieri și oamenii împlicați în club și le mulțumește pentru aventura pe care au trăit-o în ultimii 9 ani. 

Gareth Bale: „Am fost capabili să creăm momente care vor rămâne pentru totdeauna în istoria clubului și a fotbalului”

„Scriu acest mesaj pentru ale mulțumi tuturor coechipierilor mei, actuali sau foști, antrenori, cei din staff și fanilor care m-au susținut. 

În urmă cu 9 ani am sosit aici ca un tânăr care voia să-și realizeze visul de a juca pentru Real Madrid, să port prestigiosul tricou alb, emblema pe piept, să joc pe Santiago Bernabeu, să câștig titluti și să fiu parte din ce este faimos clubul, să câștige Champions League. 

Acum mă pot uita în urmă, reflecta și spune cu sinceritate că visul a devenit realitate, și mult mai mult decât atât. 

Să fiu parte din istoria clubului și să obțin ce am realizat cât am fost la Real Madrid jucător a fost o experiență incredibilă pe care nu o voi uita. 

Vreau să-i mulțumesc președintelui Florentino Perez, lui Jose Angel Sanchez și conducerii pentru că mi-a acordat oportunitatea să joc pentru acest club. Împreună am fost capabili să creăm momente care vor rămâne pentru totdeauna în istoria acestui club și în istoria fotbalului. 

A fost o onoare. 

Mulțumesc! 

HALA Madrid! 

Gareth Bale”, a fost comunicatul oficial emis de Gareth Bale. 

Galezul a bifat 258 de meciuri pentru Real Madrid, în care a marcat de 106 ori, reușind și 67 de pase decisive. Bale și trecut în palmares cu gruparea de pe Santiago Bernabeu 5 trofee UEFA Champions League, 3 Supercupe ale Europei, 3 La Liga, 4 Campionate Mondiale ale Cluburilor, o Cupă a Spaniei și 3 Supercuppe ale Spaniei. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!