Președintele lui Atletico Madrid a vorbit despre viitorul lui Joao Felix. Ce a scos în evidență despre superstarul portughez

Atletico Madrid Joao Felix la liga Spania Joao Felix
Vali Andronescu
Data publicarii: Duminica 08 Ianuarie 2023, 23:18
Data actualizarii: Duminica 08 Ianuarie 2023, 23:17

Atacantul mai are contract cu madrilenii până la finalul lui iunie 2026.

Joao Felix a făcut senzație la Atletico Madrid, chiar dacă în momentul de față nu se află în cea mai bună formă a sa. În 2019, 2020 și 2021 ajunsese chiar și la 100 milioane cotă pe piața transferurilor, potrivit site-urilor de specialitate.

Președintele lui Atletico Madrid a vorbit despre viitorul lui Joao Felix. Ce a scos în evidență despre superstarul portughez

Președintele Enrique Cerezo a evidențiat faptul că toți jucătorii de la Atletico Madrid evoluează acolo unde le face plăcere, iar despre situația lui Joao Felix, oficialul formației de pe „Metropolitano” a evidențiat că fotbalistul pare că se simte fericit la club.

„Viitorul lui Joao Felix? Mereu spun că jucătorii evoluează la ce club își doresc ei. Nu știu unde vrea Joao să joace. Cred că se simte foarte bine aici la Atleti. Depinde totul de Joao și de situație”, a spus președintele Enrique Cerezo pentru DAZN, citat de jurnalistul sportiv, Fabrizio Romano.

  • Joao Felix este cotat la 50 milioane de euro, potrivit Transfermarkt
  • 28 de goluri și patru pase decisive are portughezul la națională
  • În noiembrie, Joao Felix a împlinit vârsta de 23 de ani

Cifrele lui Joao Felix

Portughezul este produsul lui FC Porto și a mai evoluat de-a lungul carierei sale la Padroense, Benfica, iar din vara anului 2019 este legitimat la Atletico Madrid.

La formația de pe „Metropolitano”, Joao Felix a bifat 130 de apariții, s-a impus pe tabela de marcaj de 34 de ori și a pasat decisiv în 18 situații, în aproximativ 7.800 de minute în echipamentul madrilenilor.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!