Plecări de la Real Madrid! Doi jucători își iau adio de la câștigătoarea Champions League

Real Madrid Alex Jimenez Iker Bravo Spania
Ionuț Stoica
Data publicarii: Luni 17 Iunie 2024, 07:39
Data actualizarii: Luni 17 Iunie 2024, 07:52

Real Madrid traversează o perioadă de schimbări semnificative în ceea ce privește tinerii săi jucători.

După sezoane în care a încercat să se impună la echipa madrilenă, Iker Bravo își ia rămas-bun de la club, în timp ce Alex Jiménez se pregătește pentru un transfer permanent la AC Milan.

Iker Bravo: "A venit timpul să îmi iau rămas-bun"

Iker Bravo, atacantul de 19 ani împrumutat de la Bayer Leverkusen în vara anului 2022, a jucat pentru echipa U19 și formația a doua a Real Madrid. 

Deși a avut evoluții promițătoare, unde a acumulat 36 de meciuri, nouă goluri și cinci assist-uri, Bravo nu a reușit să îl convingă pe Carlo Ancelotti să îi ofere vroe șansă la echipa mare.

Real Madrid avea opțiunea de a-l transfera definitiv pe Bravo, dar acest lucru nu s-a materializat. Printr-o postare pe rețelele sociale, Bravo și-a exprimat recunoștința față de club și colegi pentru experiența acumulată.

"A venit timpul să îmi luăm rămas-bun. Au fost doi ani în care am învățat foarte multe, doi ani de înțelegere a vieții de fotbalist profesionist la Real Madrid și de maturizare. Le mulțumesc tuturor colegilor mei pentru că m-au ajutat de la început", a scris fotbalistul pe Instagram.

Alex Jimenez, transfer cu destinația AC Milan!

AC Milan a ajuns la un acord cu Real Madrid pentru transferul permanent al lui Alex Jiménez, fundaș stânga de 19 ani. 

Jiménez, care a jucat în principal pentru echipa de tineret a Milanului în Serie C, va fi achiziționat definitiv pentru 5 milioane de euro.

Jurnaliștii Matteo Moretto și Fabrizio Romano au confirmat acordul și formalitățile să fie finalizate în zilele următoare. Jiménez, unul dintre tinerii promițători ai Real Madrid, a fost promovat prin diverse grupe de vârstă ale clubului înainte de a se alătura Milanului în vara trecută.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!