"Perla" Barcelonei este în al nouălea cer! "Un vis devenit realitate"

Pau Cubarsi Barcelona El Clasico Real Madrid Spania
Ionuț Stoica
Data publicarii: Duminica 21 Aprilie 2024, 09:59
Data actualizarii: Duminica 21 Aprilie 2024, 10:04

Pau Curbarsi este aproape să joace primul său El Clasico pe Santiago Bernabéu.

Fundașul central, în vârstă de 17 ani, a debutat ca profesionist în urmă cu doar trei luni, disputând primul meci sub comanda Xavi în Cupa Spaniei, împotriva formaţiei Unionistas de Salamanca.

Pau Curbarsi, crescut de academia Barcelonei încă din 2018, de când avea doar 11 ani, a declarat că visul său de când era mic copil era să joace într-un "El Clasico", pe Bernabeu.

"Când eram copil mic, mereu visam să joc aceste meciuri, pentru că sunt speciale pentru club și pentru mine, de asemenea, în acest caz, 3 puncte vor fi foarte importante," a declarat Pau Cubarsí, înaintea meciului cu Real Madrid.

Cubarsi: "Voi da 200%"

Visul fundașului adus de la academia Gironei este pe cale să se îndeplinească. Pau Cubarsi este tot mai aproape de primul meci împotriva rivalului etern al echipei catalane.

"Trebuie să abordăm meciul ca pe cel mai important din acest sezon."

"Voi da 200% pentru că titlul în LaLiga este ultimul lucru pe care îl mai avem și câștigarea la Bernabéu ar fi un plus pentru întreaga echipă să meargă înainte", a continuat fundașul.

"Mă simt mândru și satisfăcut de munca pe care am depus-o toți acești ani. Vreau să fiu eu însumi și să ajut echipa dacă am ocazia să joc și să dau mereu 200%", a concis Cubarsi.

A doua oară pe "Bernabeu"

În cazul în care Xavi îi va oferi minute tânărului fundaș, nu va fi prima oară când Pau Cubarsí va juca la Santiago Bernabeu. Spaniolul a făcut-o cu echipa națională, în meciul pe care ibericii l-a disputat împotriva Braziliei pe 26 martie. Produsul Barcelonei a intrat în a doua repriză și a jucat ultimele minute ale meciului. Înfruntarea s-a încheiat 3-3.

Clasament LaLiga

Standings provided by Sofascore
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!