Oferta URIASA pentru Griezmann! Atletico sparge banca pentru a stopa transferul la Barca! Ce salariu i-au propus
Vineri 18 Mai 2018, 12:11

Oferta URIASA pentru Griezmann! Atletico sparge banca pentru a stopa transferul la Barca! Ce salariu i-au propus

Antoine Griezmann vrea sa plece la Barcelona. 

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Atletico Madrid a castigat Europa League, insa sarbatoarea spaniolilor poate fi stricata de plecarea lui Griezmann, omul finalei, la Barcelona.

Atletico i-a oferit deja mai multe mariri de contract, insa jucatorul le-a refuzat pe rand. Ultima oferta, de 20 de milioane de euro, parea ca a incheiat negocierile dintre cele doua tabere.

Atletico a revenit insa chiar la finala Europa League cu Marseille, cand Griezmann a marcat de doua ori pentru spanioli. Culmea, un toreador invitat de Atletico la dineul oficial de la Lyon a auzit ultima suma propusa de madrileni pentru golgheterul francez: 25 de milioane de euro net pe sezon!

Griezmann e tentat insa de un transfer de 115 milioane de euro la Barcelona. Catalanii au vrut sa-l ia inca de vara trecuta, iar acum sunt decisi sa-si completeze atacul cu fenomenalul atacant francez, convocat de Deschamps la Cupa Mondiala din Rusia. Toate cele 9 victime ale accidentului din Ungaria sunt cetățeni români. Lucrau în agricultură și se întorceau în țară
BRAT