Spania

OFERTA FABULOASA refuzata de Cristiano Ronaldo! CR7 a spus "PAS" la 200 de milioane de euro: cine a incercat un transfer imposibil

Cristiano Ronaldo pare decis sa plece de la Real Madrid in perioada de transferuri din aceast vara.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 08 Iulie 2018, 16:52
Data actualizarii: Duminica 08 Iulie 2018, 16:59

Starul portughez a dat primul semnal in acest sens imediat dupa ce a castigat pentru al treilea sezon consecutiv UEFA Champions League cu Real Madrid. Ronaldo este dezamagit de faptul ca oamenii din conducerea Realului vorbesc despre eventuale transferuri ale lui Neymar sau Mbappe, precum si de faptul ca nu ii este majorat salariul.

Presa italiana, spaniola si portugheza vorbeste tot mai intens despre un transfer al lui Ronaldo la Juventus. In trecut, s-a vorbit si despre o mutare a lui Cristiano la PSG sau o revenire la Manchester United. Toate aceste variante reprezinta cluburi mari, echipe importante ale Europei, iar o grupare de traditie este singurul scenariu pe care portughezul il ia in calcul.

Marca dezvaluie ca Ronaldo a refuzat in iarna o oferta pe care foarte putini cluburi din Europa ar putea sa i-o ofere. Conform publicatiei spaniole, Cristiano Ronaldo a refuzat o oferta de 200 de milioane de euro din China. Marca nu a oferit numele clubului, insa precizeaza ca chinezii ii ofereau un contract pe doi ani cu un salariu anual de 100 de milioane de euro.

In comparatie cu oferta chinezilor, Juventus ii ofera un salariu anual de 30 de milioane de euro. Conform sursei citate, Cristiano Ronaldo a refuzat propunerea chinezilor deoarece a considerat ca aspectul sportiv este mult mai important si nu este deocamdata pregatit sa se retraga in campionatul chinez asa cum au facut alte nume mari ale fotbalului mondial in ultima perioada.

Modifică setările cookies