Messi e vinovatul! Griezmann a dezvaluit clar de ce a refuzat-o pe Barcelona: "Imi trezeam sotia la 3 dimineata sa-i spun!"
Luni 19 Noiembrie 2018, 09:34

Messi e vinovatul! Griezmann a dezvaluit clar de ce a refuzat-o pe Barcelona: "Imi trezeam sotia la 3 dimineata sa-i spun!"

Griezmann a declarat ca Leo Messi reprezinta unul dintre motivele pentru care nu a dorit sa ajunga la Barca!

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Antoine Griezmann a fost principala tinta a Barcelonei in vara, insa campionul mondial a refuzat oferta si a ales sa semneze un nou contract cu Atletico pana in 2023, devenind cel mai bine platiti jucator de la castigatoarea Europa League.

"Daca a fost dificil sa o refuz pe Barca? A fost foarte dificil. E vorba de Barcelona care te vrea, te suna, iti scrie mesaje. Dar pe de alta parte ai clubul la care joci, unde esti un jucatori important si unde se construieste un proiect in jurul tau.

In subconstient, ideea de a fi locotenentul lui Messi a jucat un rol (in decizie). Insa colegii mei si oamenii de la Atleti au facut totul, au venit sa vorbeasca cu mine, mi-au marit salariul. Au facut tot posibilul pentru a-mi arata ca asta este casa mea si ca n-ar trebui sa plec.

Au fost vremuri complicate, mai ales pentru sotia mea pe care o trezeam la 3 dimineata sa vorbim despre decizie" a declarat Griezmann pentru Canal Plus.VIDEO PROTVPLUS.RO

Iohannis atacă la CCR ordonanța de urgență privind reorganizarea unităților economice de stat