Întrebat dacă merge la Real Madrid, Alphonso Davies a oferit răspunsul

alphonso davies Bayern Munchen Real Madrid Spania Alphonso Davies
Ionuț Stoica
Data publicarii: Miercuri 19 Iunie 2024, 20:15
Data actualizarii: Miercuri 19 Iunie 2024, 20:15

Alphonso Davies, fundașul stânga canadian de 23 de ani, este unul dintre cei mai curtați jucători de pe piața transferurilor.

Deși Alphonso Davies mai are contract cu Bayern Munchen până în vara anului 2025, negocierile pentru prelungirea acestuia nu au ajuns la un comun acord.

Astfel, există posibilitatea ca Davies să plece liber de contract de la Bayern la sfârșitul sezonului viitor și să ajungă la Real Madrid. 'Galaticii' și-au exprimat interesul în canadian și în trecut. DETALII AICI 

  • Alphonso Davies

Alphonso Davies: "Principalul meu obiectiv este echipa națională"

În acest context, Alphonso Davies a fost întrebat despre un posibil transfer în capitala Spaniei. Răspunsul său a fost cât se poate de scurt și la obiect, canadianul a precizat că își va clarifica viitorul după Copa America, competiție în care este angrenată și naționala Canadei.

"Principalul meu obiectiv acum este echipa națională, să îmi ajut echipa să meargă cât mai departe în acest turneu. Mă voi gândi desore okecare când se va termina competiția", a spus Davies, citat de arhicunoscutul Fabrizio Romano.

Cifrele lui Alphonso Davies

Alphonso Davies joacă la Bayern Munchen din 2019, an în care a fost cumpărat de la Vancouver pentru 14 milioane de euro.

Titular incontestabil în acest sezon cu Thomas Tuchel antrenor, Davies a prins 42 de meciuri în tricoul celor de la Bayern Munchen, reușind să înscrie de trei ori și să ofere șase pase decisive.

Site-urile de specialitate l-au evaluat pe canadian la 50 de milioane de euro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!