Spania

Prima reactie de la Barcelona dupa ce Griezmann a anuntat ca ramana la Atletico! Mesajul transmis de Pique

Dupa anuntul deciziei de a ramane la Atletico Madrid, Griezmann primeste incurajari.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Iunie 2018, 08:37
Data actualizarii: Vineri 15 Iunie 2018, 08:49

Griezmann ramane la Atletico Madrid. Jucatorul francez a tinut pe jar presa spaniola in ultima perioada si si-a anuntat viitorul prin intermediul unui mesaj video.

Potrivit presei spaniole Griezmann a fost convins sa continue la Atletico Madrid printr-o oferta colosala: cel mai mare salariu din istoria clubului madrilen, iar oferta Barcelonei nu a mai contat.

Fundasul central al catalanilor, Gerard Pique, a raspuns pe contul sau de Twitter la decizia lui Griezmann de a ramane la Atletico Madrid si in urmatorul sezon, cu toate ca avea oferta de la catalani. 

"Un alt mod de a vedea viata de fotbalist si toate indoielile care rezulta din ea, pentru a lua cea mai importanta decizie din cariera. Multumesc lui Antoine Griezmann pentru ultimele saptamani. Ai decis sa ramai la Atletico si sper sa-ti mearga excelent in acest sezon", a fost primul mesaj transmis de Pique. 

"Si retine un lucru, vor exista oameni care te vor critica, pentru ca tot ceea ce este nou poate genera respingere. Totusi, cel mai important lucru care se desprinde din decizia lui Griezmann este ca nu tot ceea ce vinzi este adevarat. Noapte buna!", a fost cel de-al doilea mesaj al fundasului Barcelonei. 

Modifică setările cookies