VIDEO Gestul cu care Gavi a aprins spiritele după El Clasico! Real Madrid a reacționat

Gavi Barcelona Barcelona - Real Madrid Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Martie 2023, 19:17
Data actualizarii: Luni 20 Martie 2023, 19:18

Gavi (18 ani) a avut un gest care nu a scăpat neobservat, în victoria Barcelonei cu Real Madrid, scor 2-1.

Tânărul mijlocaș al catalanilor a profitat de neatenția centralului și a avut un gest nesportiv asupra lui Dani Ceballos, în jumătatea de teren a celor de la Real Madrid.

Gavi l-a împins pe Ceballos, care s-a prăbușit pe gazon și a încercat să forțeze mâna centralului partidei. Gestul mijlocașului catalan nu a fost privit cu ochi buni de cei de la Real Madrid, care l-au acuzat pe adversarul lor de ”comportament nesportiv”.

"Jucătorii lui Real Madrid au fost deranjați de atitudinea lui Gavi, în special în conflictele cu Ceballos. Aceștia consideră că una este să ai atitudine și agresivitate pe teren, alta e să ai un comportament nesportiv", a transmis jurnalistul Mario Cortegana.

Suma record încasată de FC Barcelona din vânzarea de bilete 

Conform RAC1, catalanii au încasat o sumă record de pe urma vânzării biletelor pentru cel mai așteptat meci de fotbal al planetei, care este și cel mai urmărit, de altfel. Nu mai puțin de 8.2 milioane de euro ar fi încasat Barcelona din vânzarea de bilete, scrie sursa citată. 

Mai mult decât atât, din suma totală, aproximativ 3 milioane de euro ar fi fost generate doar din boxele VIP de pe Camp Nou. Suma este cea mai mare încasată vreodată de clubul catalan din vânzarea de bilete în urma unui El Clasico. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!