Comunicatul oficial dat de Atletico dupa ce Barca i-a anuntat ca e gata sa achite clauza lui Griezmann: "E o lipsa totala de respect! Ne-am saturat de atitudinea lor!"
Miercuri 09 Mai 2018, 10:36

Comunicatul oficial dat de Atletico dupa ce Barca i-a anuntat ca e gata sa achite clauza lui Griezmann: "E o lipsa totala de respect! Ne-am saturat de atitudinea lor!"

Presa catalana a anuntat marti seara ca Barcelona este gata sa il cumpere pe Griezmann si i-a informat pe cei de la Atletico de acest lucru.

Transferul lui Antoine Griezmann la Barcelona pare o chestiune de zile, inclusiv Luis Suarez declarand intr-un interviu in Uruguay ca venirea francezului de 27 de ani este "o formalitate". Presedintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, declara apoi la RAC1 ca s-a intalnit cu reprezentantii lui Griezmann inca din luna octombrie si ca relatia cu oficialii lui Atletico este una buna.

Cei de la Atletico au raspuns insa dur printr-un comunicat postat pe site-ul oficial de catre seful executiv al clubului, Gil Marin. Acesta sustine ca Atletico i-a transmis Barcelonei ca jucatorul nu e de vanzare.

"Ne-am saturat de atitudinea Barcelonei. Faptul ca un presedinte, un jucator sau un membru al conducerii vorbeste despre ce a fost facut pentru viitorul unui jucator ce are un contract existent, cu atat mai mult inainte de o finala europeana, este o totala lipsa de respect fata de Atletico Madrid si fanii ei.

Pozitia lui Atletico Madrid este foarte clara si a fost facuta public in nenumarate ocazii. Nici macar o data nu am negociat pentru Griezmann si nu avem nici cea mai mica intentie sa o facem. In urma cu cateva luni, i-am transmis personal presedintelui Barcelonei ca jucatorul nostru nu este de vanzare si nu avem de gand sa-l vindem.

De asemenea, l-am informat ca o conduita nepotrivita este impotriva integritatii competitiei mai alest cand ne-am luptat pentru titlu pe tot parcursul sezonului iar Barcelona a pus incontinuu presiune pe unul dintre cei mai relevanti jucatori din echipa noastra.

I-am mai spus la acel moment ca in cazul in care un jucator incearca sa-si anuleze contractul din cauza unei presiuni puse pe tot parcursul sezonului, Atletico Madrid va cere compensatii Barcelonei pentru comportamentul nepotrivit.

Sper ca acest comunicat sa-si serveasca scopul si ca fanii lui Atletico sa se bucure de acest moment si sa ne pregatim de finala asa cum trebuie" spune Gil Marin in comunicatul oficial.

Atletico Madrid - Olympique Marseille este pe 16 mai de la ora 21.45 in direct la Pro TV.Editorial Le Figaro: Bolnavul Europei nu este Polonia sau Ungaria, ci România