Barcelona a luat decizia finală în privința lui Joao Felix

Joao Felix Atletico Madrid Barcelona Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Decembrie 2023, 13:49
Data actualizarii: Miercuri 06 Decembrie 2023, 13:49

Barcelona a decis ce se întâmplă cu Joao Felix (24 de ani).

După ce a fost împrumutat la Chelsea în sezonul precedent, Joao Felix s-a întors la Atletico Madrid, dar nu a fost inclus în planurile lui Diego Simeone.

Portughezul a ajuns la Barcelona, unde și-a dorit să evolueze. Gruparea catalană l-a transferat sub formă de împrumut, iar acum s-a decis cu privire la posibilitatea ca acesta să fie transferat definitiv.

Barcelona a decis ce se întâmplă cu Joao Felix

După ce s-a spus că nu ar fi o prioritate pentru conducerea catalană, acum Barcelona ar fi alocat un buget pentru transferul definitiv al lui Joao Felix. Potrivit jurnalistului Jose Alvarez Haya de la El Chiringuito, campioana Spaniei nu este dispusă să ofere mai mult de 25 de milioane de euro în schimbul fotbalistului.

Este, totuși, greu de crezut că această sumă îi va mulțumi pe cei de la Atletico Madrid, având în vedere că Joao Felix este și acum cel mai scump transfer din istoria clubului, după ce a fost transferat în 2019 de la Benfica pentru 127 de milioane de euro.

În acest sezon, Joao Felix a devenit rapid unul dintre jucătorii ”de bază” din echipa lui Xavi. A prins până acum 16 meciuri, reușind să marcheze de patru ori și să ofere trei pase decisive.

Atletico Madrid nu vrea să renunțe prea ușor la Joao Felix, având în vedere că starul portughez este în continuare cel mai scump jucător din istoria clubului.

În 2019, Atletico plătea 127 de milioane de euro pentru a-l transfera pe Felix de la Benfica Lisabona.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!