Atletico Madrid Joao Felix Marcos Llorente transfer atletico madrid Spania

Atletico Madrid trăiește pe "picior mare". A primit oferte de 250 de milioane de euro pentru patru jucători, dar le-a refuzat

Atletico Madrid este una dintre candidatele la titlu în acest sezon în Primera Division. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 August 2022, 10:02
Data actualizarii: Joi 18 August 2022, 10:21

Formația antrenată de Diego Simeone și-a păstrat piesele de bază și a adus câteva nume importante în această pauză competițională, Axel Witsel și Alvaro Morata fiind principalele achiziții ale madrilenilor. 

Presa din Spania a dezvăluit că oficialii lui Atletico Madrid a făcut eforturi financiare deosebite pentru a-și păstra jucătorii importanți, refuzând oferte în valoare de 250 de milioane de euro pentru patru fotbaliști.

Ofertă de 130 de milioane de euro pentru Joao Felix

Atletico Madrid a respins o ofertă de 130 milioane euro de la Manchester United pentru atacantul lusitan Joao Felix. Fotbalistul de 22 de ani a fost transferat în vara anului 2019 de la Benfica Lisabona, în schimbul a 127 milioane euro. Portughezul, cu un contract până în iunie 2026, are acum la Atletico o clauză de reziliere de 350 milioane euro.

Atletico Madrid a răspuns la oferta britanică cu o fotografie în care Joao Felix se antrenează singur, însoţită de un singur cuvânt: nepreţuit.

Llorente, Cunha și Morata - 120 de milioane de euro

Pentru cei trei fotbaliști, madrilenii au primit oferte de 40 de milioane pentru fiecare, însă toate au fost respinse de gruparea iberică. 

De Marcos Llorente a fost interesată Chelsea, Cunha a fost pe lista celor de la Manchester United, în timp ce Manchester United a fost dorit de Juventus, anunță publicația AS

Modifică setările cookies