VIDEO Atenție, Manchester City! Pep Guardiola vrea la FC Barcelona: „Dacă mă sună, voi merge acolo! Este clubul meu!”

Pep Guardiola Barcelona FA Cup Manchester City Spania Pep Guardiola
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 27 Ianuarie 2023, 08:35
Data actualizarii: Vineri 27 Ianuarie 2023, 08:39

Înaintea meciului cu Arsenal, din FA Cup, Pep Guardiola și-a reiterat dragostea pentru Barcelona. 

Manchester City și Arsenal își dau întâlnire în cea mai veche competiție, în turul 4 din FA Cup, în direct pe PRO Arena și VOYO, de la 22:00, și LIVE VIDEO pe www.sport.ro.

Ultima confruntare dintre cele două echipe, în afară de campionat, a fost în Carabao Cup, pe 22 decembrie 2022, când Manchester City s-a impus fără nicio problemă, cu 4-1, chiar pe Emirates.

Pep Guardiola, cu sufletul alături de Barcelona 

Înaintea duelului, Pep Guardiola  (52 ani) a susprins la conferința de presă cu declarația sa. Antrenorul campioanei Angliei a mărturisit că dacă Barcelona va apela la serviciile sale, va merge pe Camp Nou pentru a-și oferi ajutorul 

„Dacă antrenez aici, sau oriunde, și Barcelona mă sună, voi merge la Barcelona! Este clubul meu”, a declarat Pep Guardiola la conferința de presă premergătoare meciului, conform Marca

Mikel Arteta și dragostea pentru Arsenal 

Totodată, antrenorul lui Machester City a vorbit și despre fostul său elev, Mikel Arteta (40 ani). Pep Guardiola a mărturisit că a simțit încă de când îi era secund dragostea acestuia pentru Arsenal. De aceea nu s-a opus plecării sale de pe Etihad, în iarna lui 2019. 

„Noi am marcat foarte multe goluri și a sărbătorit de fiecare dată, mai puțin împotriva unei echipe (n.r. Mikel Arteta). Am sărit, am sărbătorit, m-am întors și el era jos. Era Arsenal. Așa că mi-am dat seama: 'Acest băiat o iubește pe Arsenal. Toată lumea are vise și știu că a mers la clubul lui, clubul la care visa. 

Jucând acolo, a devenit fan Arsenal. A fost și căpitan. Iubea clubul, nu am vrut să mă opun. Viața este prea scurtă, trebuie să 'zbori'”, a mai spus Pep Guardiola. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!