Antrenorul lui Getafe, explicație despre împrumutul controversat al lui Mason Greenwood

Mason Greenwood Getafe Manchester United Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Septembrie 2023, 16:57
Data actualizarii: Duminica 03 Septembrie 2023, 17:11

Mason Greenwood, atacantul lui Manchester United, a fost împrumutat la Getafe unde va încerca să-şi relanseze cariera.

"Diavolii roșii" anunţaseră viitoarea plecare a atacantului, în ciuda faptului că a fost scos de sub urmărire penală, în luna februarie, în procesul în care era acuzat de tentativă de viol şi de agresiune.

Mason Greenwood a fost arestat în ianuarie 2022, după ce pe reţelele de socializare au fost postate fotografii şi videoclipuri în care apărea o tânără cu faţa însângerată şi vânătăi pe corp. El fusese acuzat de aceeaşi reclamantă de tentativă de viol şi agresiune pentru fapte care ar fi fost comise în 2021. 

Mason Greenwood, apărat de antrenorul lui Getafe

Jose Bordalas a explicat că alegerea împrumutului atacantului britanic este una asumată. 

"Este o situație delicată. Toată lumea știe ceea ce s-a întâmplat și măsurile potrivite au fost luate. Nu putem vorbi decât despre fotbal. Este o persoană achitată. Este un jucător de un nivel ridicat, a venit cu mult entuziasm", a spus tehnicianul. 

Format la Manchester United, Mason Greenwood a debutat ca profesionist în 2019, reuşind 35 de goluri în 129 de meciuri. În februarie 2021, fotbalistul şi-a prelungit contractul până în 2025.

Clubul l-a suspendat pe 30 ianuarie 2022, la câteva ore de la apariția acuzaţiilor, şi a lansat puţin după aceea o anchetă internă.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!