Vezi cum arata cel mai tare Hummer proiectat special pentru tineri!

Autor: Sport.ro
Miercuri 09 Ianuarie 2008, 19:00
VEZI O SUPER GALERIE FOTO!

Producatorul american vrea sa se indrepte spre un target tanar, venind in intampinarea acestuia cu un model desenat de trei oameni abia iesiti de pe bancile scolii.

David Rojas, Min Young Kang si Robert Jablonski sunt trei absolventi de College for Creative Studies, acolo unde se intruiesc multi designeri, ce au fost angajaţi imediat de GM Design. Prima lor sarcina a fost de a furniza o viziune asupra designului viitoarelor modele off-road. Sub indrumarea sefului studioului, Carl Zipfel, ce a impus cateva directii si detalii care trebuiau respectate, cei trei tineri au venit cu mai multe propuneri, dintre care una va ajunge sa fie prezentată fizic publicului la Salonul Auto de la Detroit.

Un aspect interesant al conceptului este posibilitatea de renuntare la diferite parti de caroserie, precum capota, aripi sau usi, totul pentru un comportament mai bun in off-road. Din punct de vedere al designului, HX Concept aduce aminte de Hummer H1, cu o forma aplatizata si multe unghiuri drepte. Capabil sa ruleze cu E85 Flex Fuel, conceptul va putea fi un punct de inspiratie pentru viitoarele modele Hummer.

Click pe Promotor pentru galerie foto!
Noile reguli de funcționare a teraselor. Ce trebuie să știe personalul și clienții
BRAT