Sambata, Sara si Vintila numara o bila!

Autor: Sport.ro
Vineri 04 Decembrie 2009, 17:29
Sambata, Sara si Vintila numara o bila!

O bila… O bila…. O bila…si inca ...O bila. Sunt Sara si Vintila care numara o bila!
Nu e nimic in neregula cu acest lucru. La ProFM orice e posibil.

Mai mult pe www.profm.ro

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Da’ de asta ce zici? O masina e atirnata de macara. Tu, cetatean cu spirit liber, iei o bila si arunci in ea. O nimeresti si pleci cu ea acasa. Tare, nu? Prea frumos sa fie adevarat? Pai daca nu ar fi, ti-am mai povesti? Nu, nu ti-am povesti! Deci e adevarat! Asa ca daca vrei sa castigi o masina – si nu orice masina, ci un Susuki SX4 – numara o bila cu Sara si Vintila de la ProFM.

Cum? Cand? Unde? Simplu: vii sambata, 5 decembrie in parcare la Megafun (mall-ul cel nou din Cotroceni) si intri in parcare. Acolo o sa vezi o masina atarnata de macara si muuuuuuultaaa lume. Te inscrii si tu pe lista de participanti, te asezi la coada, iti vine randu’ iei bila si arunci in masina cu ea. Daca sunt mai multi care o nimeresc si tu te afli printre ei, mai stai o data la coada si arunci din nou. Si tot asa pina ramai singur. Ai aruncat, ai nimerit, ai luat masina. Tare, nu?!

Cum spunem: O bila… O bila…. O bila…si inca ...O bila. Sunt Sara si Vintila care numara o bila!

Mai mult pe www.profm.ro

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
BRAT