Pentru ca nu Banel a fost primul: cele mai amuzante 5 autogoluri din istorie!

autogoluri Show
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Septembrie 2010, 14:04
Data actualizarii: Marti 28 Septembrie 2010, 14:04

Banel va fi urmarit toata viata de autogolul de pe Bernabeu. Dar totusi nu se poate compara cu autogolul de la 25 de metri al lui Queudrue sau autogolul tip Borcea reusit de Chris Brass.

Chriss Brass

A incercat o degajare pretentioasa, dar a avut acelasi rezultat ca jongleriile lui Borcea. Si-a dat cu mingea in fata, si-a spart nasul si a reusit sa marcheze, din nefericire pentru el in propria poarta.

Garry Neville si Paul Robinson

Celebrul autogol care a ingropat nationala Angliei in meciul cu Croatia din preliminariile Euro 2008

Mike Elwood

O varianta imbunatatita a performantei lui Chris Brass. A dat autogol cu fata, dar de la o distanta considerabil mai mare.

Jamie Pollock

Autogolul care a dus la retrogradarea lui City in liga a treia in meciul cu contracandidata directa QPR, care si-a pastrat locul datorita teoretic adversarului din acel joc. Pollock a aratat ca e mai bun decat atacantii adversi, cu o preluare fina si un cap plasat in propria poarta.

Franck Queudrue

Cu doar doua goluri reusite in cariera pentru echipa sa din acea vreme, fundasul pe atunci la Lens a creat o capodopera care ar fi lasat multi atacanti invidiosi, daca nu ar fi inscris in propria poarta. Un lob de senzatie din voleu de la peste 25 de metri nu i-a dat nicio sansa propriului portar.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!