Mario Mutu nu este talentat la fotbal, dar are magnet...la fete!

Adrian Mutu Show
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 11 Octombrie 2008, 10:28
Data actualizarii: Sambata 11 Octombrie 2008, 12:24
Pustiul lui Adi Mutu, Mario, nu a mostenit talentul tatalui sau la fotbal. Se poate lauda insa ca atrage fetele ca un magnet.

“In Italia, e obligatoriu sa-ti dai copilul la scoala de la varsta de 6 ani. Mario e un copil inteligent, face fata. El oricum stia sa scrie si sa citeasca. Am fost impreuna sa cumpa-ram rechizite, ghiozdanel”, a declarat Alexandra Dinu, pentru Click!. 

La doar sase ani, Mario este preferatul colegelor de scoala.. El are mai multe "prietene" cu care isi petrece pauzele de masa si pe care le considera “simpatice”.

De cealalta parte, fiica cea mare a lui Adi Mutu, Adriana, la cei doi ani ai sai vorbeste trei limbi si este pasionata de fotbal.

“Am o nepoata frumosa! Are obrajii umflati, asa cum era si Adi cand era mic. La varsta ei, vorbeste trei limbi. In italiana comunica cu Adrian si cu Consuelo, in spaniola cu bona si cu Consuelo, iar in romana cu sotia mea. Ea e cea care face meditatie la romana”, s-a confesat Mutu senior in cotidianul “Societatea argeseana”. Desi in varsta de doar doi ani, Adriana e deja pasionata de fotbal. “De cate ori trece prin fata televizorului si vede fotbal incepe sa strige: Pai, Papi, sut, gol”. Pentru ea fotbalul inseamna Adrian”, a spus Spiridon Mutu pentru Click.


ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!